Varukorg: 0,00 kr

Du har inga varor i din varukorg.


 

Startsida

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida
 1. Huvudskydd konståkning

  Huvudskydd konståkning

  319,00 kr

  ForceField FFTM Pannband används idag av många konståkare och konståkningslag i USA och Canada. Dessutom används detta huvudskydd av fler än 200 000 fotbollsspelare runtom i världen. Men det används även av många deltagare i andra sporter i USA. Det är lätt, ventilerat och justerbart med ett stötupptagande polymerskikt runt huvudet. Det ger ett ökat skydd på ställen där många huvudskador uppstår. Läs mer
 2. Huvudskydd Konståkning, Forcefield Ultra

  Huvudskydd Konståkning, Forcefield Ultra

  379,00 kr

  Varför dras med hjärnskakningar eller framtida men?

  Gjord av Neoprene, Består av stötabsorberande polymerer, 360-graders skydd, Tillgodoser samtliga ASTM standarder, Lätt att ställa in storleken, Absorberar upp till 80% av stötarna från unga spelare, samt upp till 50% för äldre, En storlek passar alla.

  Forcefield ULTRA features:

  Läs mer

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida